CV Ketels regio Heemstede

Als dealer in de regio Heemstede van alle gerenommeerde fabrikanten van CV Ketels kunnen wij een onafhankelijk en objectief advies geven over welke cv ketel voor u het meest geschikt is. Dat is immers de basis voor een plezierig en langdurig gebruik, vergeet niet dat u er dagelijks gebruik van maakt, en een capaciteitsprobleem kan heel erg vervelend zijn.

Ook volgen wij nauwlettend de verschillende acties van de merken, soms zijn de verschillen in prestaties van een type ketel zo klein dat een prijsverschil de doorslag kan geven bij de uiteindelijke keuze.

Eigen montagedienst

Alle merken en types cv ketels worden door ons in eigen beheer onderhouden. Op de door ons geadviseerde en geplaatste ketels bieden wij u onderhoudscontracten aan tegen aantrekkelijke tarieven en voorwaarden.
De plaatsing, keuring en het onderhoud van je centrale verwarming of CV ketel mag alleen gebeuren door een technicus met een SCIOS-certificaat.

Wij werken volgens de volgende stappen:

1.  Inventariseren behoefte CV vermogen.
2.  Inventariseren warm water behoefte.
3.  Bespreken of en welke CV regeling gewenst is.
4.  Selecteren van CV/Combi ketel en bijbehorende apparatuur.
5.  De uitvoering.

Merken CV ketels 

Atag  -  Itho-Daalderop  -  Nefit  -  Vaillant  -  Remeha

remeha-cv-ketels 

hybride-cv-ketel 

 

Vosse Heemstede - CV Specialist 

Vosse Heemstede en onze monteurs zijn gecertificeerd zijn om cv-ketels, gashaarden en geisers te mogen plaatsen, onderhouden of repareren.